Trädgårdsgrabb i blåsväder

Var är min lilla gulliga trädgårds-pojke som jag fick i vårast. Den har stått i busken men nu är den borta. Lille Boy och jag rusar runt kring huset och i trädgården, var, var ,var.
kan någon ha tvärlånat pojken i natt? Jag vet ju hur gullig den pojken är. Säkert en lockelse för många. Efter att ha letat och äntligen träffat på Andersson vid datorn, ställer jag frågan har du sett min trädgårdpojke. Den kan väl inte ha kommit på villovägar säger jag.
Eftersom väderlekstjänsten har ’spått’ storm och regn så tog jag in grabben sent i går kväl. Jag ställde den i garaget säger Andersson. Varför talade du inte om det för mig frågar jag. Jag kan väl inte hålla på och surra med dig om alla självklara detaljer svarar Andersson. Detaljer vad är det?
Söndageftermiddagen har jag avsatt för sista inläsningen av måndagens kommunfullmäktiges dagordning. Många intressanta frågor finns att fördjupa sig i. Till exempel varför kommunen i budget anslår 12, 3 miljoner kronor i investeringar men endast använt 2,3 miljoner. Vad görs åt befolkningsminskningen? vad görs åt behovet av barnomsorg på obekväm arbetstid? Sedan har vi de brännande frågorna om ersättnignen till spaningsgruppen och registreringen av offentlig handling. Detta kan tyckas trist men se upp.
MÄNNISKOR FÖRÄNDRAS GENOM VAD DE UTRÄTTAR// W H Auden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.