Visst kan ’tungan slinta’ men..

Ibland blir jag förvånad och fundersam över det som händer i mitt parti.
Att man gör fel det kan den bäste, men det sista utspelet från S-partilednignen var helt fel. Tack och lov nu har ’rättelse i leden’ påbörjats. Det utspel som gjordes må vara ’taktik’ men det är mycket olyckligt att säga att ’vänstern ställs utanför ett famtida samarbete’ Min uppfattning är att ett Röd-Grönt sammarbete behöver Vänstern för att trygga en socialistisk valseger. Vi är många som känner en stor oro bland annat för Miljöpartiets engergi och arbetsmarknadspolitik. Inte minst därför behövs ett brett politskt sammarbete där vänsterpartiet är med. Visst skall vi blanda och ge kvinnor och män.
Att flörta med 0.8-orna kan faktiskt innebära att ’ögonfransarna flyger bort’
Hur skulle våra ögon se ut och fungera om vi saknade ögonfransar? Vi i norr vet att när frosten och vintern dra fram då är det bra med både ögonfransar och huva.
Till min gäldje har nu Mona även inbjudit Vänsterpartiet. Kommihåg hjärtat är till vänster. Diktaren säger ’Misslyckande är hållplatser på vägen’ Så att ändra sig är inte fel det är en styrka. Se bara till att det är rätt väg vi färdas.
Igår eftermidag var ’den Grå gubben och den Röda tanten’ på gemensam uppvaktning allt gick bara bra, vad annars?
I politiken måste man lärs sig skilja på sak och person.
Det har slutat regna skäller Lille Boy – solen lyser kan vi gå ut nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.