Kallabaliken i Bender eller?

Att ha engagerade cirkeldeltagare känns nog som att vara lärare i en klass där frågorna och förskagen ’haglar över en’. Men det är otroligt roligt. Just nu skickas via e-post olika förslag som så småningon skall lämnas till kommunfullmäktige. Vi, deltagarna och jag har gett oss ett uppdrag att till måndag klara av flera medborgarförslag. Jag tycker det är kul att få möjlighet att lära ut ett och annat ur det politiska livet. Vi håller just nu på med kommunfullmäktiges reglemente och arbetsuppgifter.
Appropå lärare. barn och tänkvärda ord. En kamrat skickade tänkvärda ord från barn till mig. jag citerar några:
’I Sverige har vi nästan inga slavar längre. De få som finns är lärare/anton 6år’
’På Sveriges nationaldag släpper de ut kungen från Skansen. Han vinkar till människorna och tycker det är roligt att se sig omkring/Lissi 6år’.
Jag har alltid sagt att vi i Nordmaling inte skall ta emot flera FLYKTINGAR än att vi kan ge dom en bra start i samhället och det nya livet.
Men vad händer Jo det värsta kan tydligen hända, här finns ensamman ’barn’ isolerade i lägenheter och det råder tydligen ’kalabaliken i Bender’ vid kommunens flyktingförläggning om man nu får tro media. Denna fråga måste tas upp i kommunstyrelsen på måndag. Vad händer på Atlas? En nygammal fråga.
Jag hoppas som samuel 7 år ’jag är bästis med en invandrare, men jag tror inte han vet att han är invandrare. jag har i alla fall inte sagt något’
Alla tillsammans och ingen skall stå utanför.
I morgon Stockholm bara överdagen tack och lov.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.