Nätverk

Jag blir alltid imponerad av de olika lokala nätverken. Om jag inte hade ett nätverk hur skulle jag då kunna hålla mig ajour med vad som händer. Även om jag har en titel som oppositionsråd så är jag tämligen avskärmad från vad som händer i på och omkring kommunen. Det är här det fantastiska nätverket kommer in. En signal och jag är uppkopplad. Om en liten Qvinna som jag skall ha en chans att mäta informationen mot de som kallar sig innegängt så måste nätverket fungera.
Ett stort tack till mitt fantastiska nätverk. Jag har i dag stämplat in en skrivelse till kommunen för yttrande och vidarebefodran till näringsdepartementet där vi Sossar både i Rundvik och Lögdeå påpekar vikten av att både drivmedelsstationen i Lögdeå och på Rödviken får finnas kvar. Ett brev har också skickats till OK/Q8 med frågor och synpunkter. Varje servicepunkt som läggs ner i kommunen är ett avbräck i utvecklingen av kommunen och måste motverkas till varje pris och på många och alla vis.
Nu bär det av till S-föreningsmöte där många intressanta frågor skall diskuteras.
Gå du säger Lille Boy. Själv sträcker han ut sig på soffan, ingen hund ut när det är så här kallat morrar han.

En kommentar

  1. Protokolläsare

    Tycker att det var bra att du tog upp på Kommunfullmäktige 9/2 att man lätt kan tolka det som att man från kommunledningshåll (ett parti) diskuterar kommunsammanslagning, det är ju nämligen så att 98% (höftar) av kommunbefolkningen som läser lokalblaskan läser inte protokoll.

    Iofs. hade inte jag heller läst detta om jag inte läst protokollet 🙂

    I arbetslöshetstider brukar man fundera på Komvux, utbildning, som tillfälligt alternativ.

    Inget som är aktuellt pga. att det är borta komvux? Finns ju ändå ett behov av arbetsutbildning för dem som gått ut SFI samt ungdomar som är arbetslösa osv. Någon som funderar kring detta nu när det inte finns någon skolchef/intresserad av skolutveckling 🙂 ?

    Kämpa på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.