Slängkappa

Jag köpte ett underbart tyg för en tid sedan det är gult,brunt, grönt och blått. Passar perfekt till en blus sa kvinnorna i min närhet. Efter att ha tittat på mina mönster fastande jag för en lite längre modell. När jag klipt till tyget och skulle börja sy då ville inte min symaskin. Känner ni igen detta fenomen? Lillen som har opererat sitt ben och hoppar kring hemma hos mig erbjöd sig fixa felet. Han skruvade och skruvade. Till sist så trädde han om symaskinen och se det var felet. Då hade jag kört av flera synålar. Du måste kolla hur det är innan du kör igång var lillens expertråd. Kan någon ha testat symaskinen frågade jag. När jag ställde bort den fungerade den sa jag. Inte vi sa grabbarna Andersson.
Så började jag trockla min ’förlängda blus’ Är det slängkappan till Batman frågade lillen. ser du inte färgerna sa jag. Jo visst svarade han men du är ju aldrig rädd att pröva nytt, så man vet inte svarade han.
Visst kan man pröva nytt men det finns gränser eller hur?
I dag träffade jag två unga tjejer som berättade som sina Livspussel. Jag konstaterade att det är svårt att vara ung och förälder. De har hur många krav som helst på sig och tycker att dom intr räcker till. Är de dessutom ensamstående så har dom det mycket tufft.
Vi beslöt att tillsammans med ABF göra några aktiviteter för alla dessa som behöver någon eller några att träffas och trivas ihop med. För visst är det så att ’ett rum av längtan finns i oss alla’ låt Låt längtan och drömmar ge oss hopp för hoppet är en nödvändig följeslagare.
Nu till S-föreningsmöte i Rundvik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.