Hett och varmt

Idag intog vi, kommunalrådet och oppositionsrådet,  kommunens tält som pirater. Vi erbjöd piratpriser på   bland annat tomter på Rödviksberget. Priset var detsamma som förra veckan men ändå ett bra pris för en havsnära tomt med närhet till både sport och ishall, Norrskenshallen och till resecentrat för botniabanan. Om man blir sur på sin gubbe kan man hyra på campingen som ligger  några hundra meter från  bort

Det var härligt att få spexa till marknadsföringen av kommunen genom att se till att vi ses och hörs allt i god samvaro.

Byggnationerna på Rödviksberget påbörjades när jag var kommunalråd. Kommunfullmäktige beslöt att tomter skulle säljas. Det var ett beslut som väckte mångas irritation. Dels så ansåg man att det inte skulle gå att sälja tomterna och att kommunen bara skulle slösa med pengarna och att ingen skulle vilja flytta till kommunen och bygga på berget. Dels att det var på fel plats.

Jag fick mycket "stryk" från olika håll. Det gick så långt att ett rykte spreds att jag skulle ha en av de bästa tomterna på Rödviksberget. Jag försökte förklara att jag och Andersson  dels har ett hus i Rundvik,  ett hus i Nordmaling samt en sommarstuga i Vilhelmina. Självklart är det nog åtminstone för Andesson coh jag.

En "fyndig" journalist döpte Rödviksberget till "Ulla-Majs Gräddhylla" Ja, ni förstår. Idag är jag glad att jag stod trycket och att det blev byggnation på Rödvikserget. Det är¨hemvändare och kommunbor i alla ålders- och samhällsklasser som vill bygga och bo där. När kritiken var som störst sa jag alltid tänk att få se Rundvik så där från "andra sidan Jordan". I  kvällsmörkret lyser det från Rundvikssidan så man kan tro att man är i New-York.

 Jag lyckades "rövartrixet " att få en ny kommunambasadör. Ännu en person som kommer att marknadsföra kommunen – Härligt.

I morgon gäller det Socialdemokratiska marknadsståndet och då utan rövarutrustning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.