Vilken dag

Denna dag började med besök på Apoteket, penicillin är aktuellt. Eftersom jag nu slutat med kortison och övergått till penicillin sa får jag väl hoppas att mitt ansikte börjar se ut som förut.

Apropå förut. I dag när det är en sådan regnig och trist dag passar det att städa garderoberna säger Andersson. Eftersom jag fick kris i veckan som var, när stången i en av mina garderober la av, så sa jag OK. Men när vi, Andersson som reparatör, lillen som konstruktör och jag som "bevarare/sorterare" kom igång så drar det ut på tiden. Detta blir nog helgens "passion" Så mycket som jag glömt att jag har sparat! Mottot är "kan vara bra att finn"

Visst är det kul med garderobsröjning? Va mycket grejor som sparas. Skärp, tunna och tjocka,skor, jumprar, klänningar korsetter, bikine, strumpor av det ovanliga slaget och så allt annat. Släng säger Andersson. Kan vara bra att finna säger jag. Det sa du ifjjol också säger han. Du kommer aldrig att krympa så mycket att du kan ha storlek 36 säger han. Rätt säger jag men känn på tyget, och alldeles oanvänt säger jag kanske kan jag sy "kavajslag" av det Släng säger Andersson. Ett är säkert något måste ut för att få plats med allt som skall in men  så har jag dessutom alla mina tygkartonger. Jag som sparar och samlar för att sy upp en "kreation" någon gång då tiden räcker till för all "fantasi"

Lille Boy suckar bättre att få ut i regnet än att rota bland mattes alla gamla skor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.