Kärlek

Sommarproblemen för medborgarna kan vara av allehanda slag allt ifrån vattenläckor till bränder. Som politiker är jag ständigt uppdaterad av medborgarna. Denna dag började med  telefonsamtal från en oroliga kommuninnevånare. Temat var stölder och inbrott. Eftersom det tydligen var svårt att nå kommunalrådet så fanns jag naturligtvis tillhands. Att förklara skillnaden mellan en polisiär fråga och kommunens socialtjänst kan i bland vara svårt. Däremot tror jag att det är bra att låta människorna föra fram sina synpunkter. Iband känns det som om jag är sommarens-klagomur. En klagomur som tyvärr inte kan göra mycket annat än lyssna och ge eventuella råd.

Förmiddagens heta ämne för Andersson och jag är hetromallen. Varför skall man hålla varandra i handen på ICA säger Andersson efter att ha läst dagens tidning och fortsätter. På ICA skall man hålla händerna på kundvagnen och ta ur varuhyllorna. När höll du mig i handen sist frågar jag. Du kan ju gå själv så………………. om du inte kan det så håller jag naturligtvis dig i handen säger Andersson. Romantisk kärlek vad är det säger jag. Jag behöver inte visa den på ICA säger Andersson.

Kanske passar Francis Bacon citat "Hustrun är unga mäns älskarinnor, medelålders mäns kamrater och gamla mäns sköterskor"

 VI får aldrig glömma alla människors lika värde!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.