En handväska

Vad rymmer du i din handväska? Idag när jag skulle till apoteket kunde jag konstatera att jag hade vissa problem med min handväska. När jag kom till bankomaten och öppnade väskan så flög recepten ut. Numera  är det ju långa listor och i mitt fall många listor som behövs för ett apoteksbesök. Där stod jag förtvivlad plockande upp mina apotekslistor. Som tur var  kom en händig och trevlig kvinna till hjälp  Hon hjälpte mig med "fångsten av de flyende apotekslistorna". Jag konstaterar nu behövs en ny handväska som rymmer både det ena och det andra. När jag tog upp frågan om ny handväska med Andersson konstaterade han att du har för mycket grejor i väskan. Jag det kan väl vara sant men det kan ju vara bra att finna en eller två pennor,  två läppsitft ( om jag skulle tappa bort något så har jag  ett i reserv), en  puderdosa, ¨några huvudvärkstabletter, några novalikol och andra smågrejor o s v.

I en kvinnas handväska ryms mycket sa jag till Andersson och nu är det dags för en ny! Kanske Tomten kommer med en sa jag.  Ja du kan ju hoppas sa Andersson. Men denna gång skall du få vara med själv å välja så att du får en tillräckligt stor sa han och fortsatte jag begriper mig inte på kvinnor varför skall ni dra med er allt? För oss män räcker det med börsen och kammen.

Övrig tid av dagen har jag fördjupat mig i kommunfullmäktiges alla handlingar. Jag tänker varje gång hur mycket skog kostar vi politker på oss i alla dessa handlingar och utredningar.

Jag har ställt några frågor till kommunalrådet om barn som far illa. Undrar hur han skall tackla att Nordmalings  kommun är sämst i Västerbotten på att utreda alla anmälningar om barn som  fara illa.

Nu skall jag å Lille Boy gå till postlådan det börjar vara dags för julhälsningar eller hur?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.