Brrr – Kallt

Bild: Julgranen på Umeå Folkets Hus

Nu är det snart dags eller hur? Granen skall tas fram från garderoben, kläs och att få alla ljusen att skimra. Andersson är i valet och kvalet skall han klä granen nu eller efter det att lilla  barnbarnet varit på lilla julafton i helgen. Tror du hon har  "julgransplundring" när hon kommer om jag klär granen nu frågar han. Låt tösen plundra säger jag.

Appropå plundra nog är det märkligt att regeringen fortsätter  förfölja och plundra  de sjuka och svaga i samhället? Varför skall de sjuka och arbetslösa sättas på undantag?  De som tagit reda på hur de borgerliga partiernas politik  slår på de sjuka och arbetslösa kan inte "få en lungn stund"

Appropå "lungn stund" hur kan ansvarig för trafiken efter E 4:an mellan Rundvik och Nordmaling få en "lungn stund. Nu när vägverket börjat sätta upp mitträcke är de helt omöjligt att på cykel ta sig mellan orterna. Det kommer att hända något otäckt på den mörka och smala E4:an.  Slutför den påbörjade  gång och cykelvägen mellan Rundvik och Nordmaling.

Vi alla som lagt förslag och  gjort skrivelser till kommunen och vägverket  vi "tvår våra händer" och hoppas att det inte händer någon olycka Jag säger som en upprörd Lennart Jonsson Rundvik, skärpning och  verkställ beslutade löften!

Foto: Ulla-Maj´s Tankar

2 kommentarer

  1. svr

    God Jul & Gott Nytt År. Sedan hoppas jag att du har ork och lust att vara kvar som politiker i Nordmaling, för du behövs.

  2. Sunt förnuft

    Tack och lov har vi varit förskonade från otäcka,svåra trafikolyckor på de sträckor där det finns vajerräcke inom Nordmalings kommun. Jämför inte vajerräckets väldigt goda funktion i E4-trafiken med en cyklist som väljer att med berått mod ge sig ut i vårt norrländska höstväglag på en starkt trafikerad europaväg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.