We wish you a Merry Christmas

 

Det blev inget besök på Nordmalings Ridklubb i eftermiddag detta för att vi fick besök. Men det kommer väl flera riduppträdanden och då skall jag vara där och gärna med Lillan

Andersson och jag åkte till Nyåkers kyrka där det i kväll var ett sång-och musik arrangemang med julen som tema. I Kyrkan var alla platser upptagna men genom att tränga ihop sig lite fick även jag och Andersson plats. Vilken fantastisk julkonsert. Här gavs vi besökare möjlighet att sjunga med. Vi började med We wish you a Merry Christmas och kören avslutade med Stilla Natt. Vilken upplevelse att i kyrkan få höra sång och musik kantat med julens budskap  "Vi tänder ett ljus och pyntar vårt hus sen gläder vi oss tillammans och då är det jul" När Andersson och jag satte oss i bllen kunde vi inte låta bli att försöka sjunga Stilla Natt.

Tack till alla sångare och musiker och tack för alla julhälsningar som vi gav varandra denna kväll. Tack för en skön stund på Jorden i Nyåker denna söndag den 4:e advent.

När vi åkte hem Andersson och jag var vi överens om att vi skall gå på Kyrkans midnattsmässa och tända ett ljus för min moster Göta som  gick bort höstas.

Julen är en glädjens högtid för de flesta men vi skall även komma ihåg alla ensamma människor.

I morgon kommunstyrelsen hela dagen.

Bild: Ulla-Maj´s Tankar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.