Innan mörkrets inbrott

 Aktiviteter är ett sätt att göra sin röst hörd. Jag konstaterar att det vore ännu trevligare om aktiviteterna även var i föreningsarbetet. Tänk så mycket samhällsnytta det skulle bli om alla som har synpunkter tog med dom vid föreningarnas träffar  och även där debatterade samhällsfrågorna..

Jag fick åter en förfrågan på Facebook är du från Norra Bäsksjö? Lätt att besvara jag är född i Norra Bäsksjö, Vilhelmina kommun. När jag besvarade vännen på Facebook kunde jag inte låta bli att ta med ett uttryck från min hembygd. "Du skall inte gå ut efter mörkrets inbrott" Det är därför jag gillar att vara ute även efter mörkrets inbrott. Allt under rubriken "släpp loss"

Appropå Facebook inte visste jag att jag hade så många 100-tals vänner i detta land.

I dag är det en fin dag. Jag hade tänkt mig besöka kommunens ide´-träff men det "sket" sig för här hemma har teletonen och e-posten "gått Röda". Det blev makaronpudding och bullar istället. Imorgon har jag anmält mig till turistträffen och då kan inget stoppa mig!

I kväll har vi i  Lögdeåälvdalens Socialdemokrater inbjudit vår medlemmar till studiebesök på det nya Resecentrat. Samhällsbyggnadskontorets chef skall Informera och visa upp det nya bygget. Härligt och trevligt.

Vi är på gång och alla är välkommen med

Bild: Lennart Jonsson, Rundvik

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.