Det man inte skulle kuna tro

I kväll gick jag på Företagarnas informationskväll på  Lenas  Vägkrog  här i Nordmaling. Handelsbanken informerade om aktier, kapital och konjunktur under 2010. Ett är säkert att efter en nedgång kommer alltid en uppgång något som banken spådde skulle ske under detta år. Härligt tänkte jag då får nog alla arbetslösa jobb och inte minst våra ungdomar. Ett är säkert alla  behövs!

När 40-talisterna går i pension kommer  det att bli en stor brist på arbetskraft. Detta kan idag te sig som en utopi men när företagarnas regionchef här i västerbotten visade på ett mycket trovärdigt senario som innebär att vi i detta län kommer att ha svårt att  kunna rekrytera personal till både det privata och  kommunena.  Här måste vi tänka till!  Hur skall vi klara servicen?

En annan intressant information från företagarna var om  Företagsjouren i Övre Norrland. Visste du att Företagarna och ALMI Företagspartner har inrättat en företagsjour som snabb och enkelt skall hjälpa små företagare som har behov av råd, stöd och juristhjälp,  allt  utifrån den rådande  konjunkturen. Rådgivning och hjälpen är helt kostnadsfri. Du vänder dig till företagarna i Västerbotten.

Jag älskar sådana möten där alla är överens om att  vi alla behövs.Så låt oss alla ha framtidstro det ger oss livsvilja och ibland måste vi acceptera det vi inte förstår eller hur?

En kyrkdörr. foto Ulla-maj´s Tankar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.