Vilken dag.

När jag och Lille Boy öppnade dörren och gick ut i morse kl. 07.30 kunde vi konstatera att vi inte såg någon altan ej heller några trappsteg ner till den helt översnöad gatan. Men det var dags för Lille Boy att lyfta benet, så han hade ingentring att välja på. Han hoppade och balanserade i snön och jag kunde endast se  hans bruna öron fladdra över snömängden på gatan. Det var då som vi funderade om inte solen och sandstränder är mera lättillgängliga.

Vi får vara glad att vi inte bor där jordbävningar och jättevågor härjar.  Mycket snö kanske vi får tåla. Andersson har inga fritidsproblem även denna dag gällde snöskyffeln.

Imorgon har jag kommunstyrelsen. Endast 6 ärenden finns på dagordningen. Intressant är informationen från Länstrafiken. Hur blir det nu med busstrafiken? Jag håller just nu på att utreda tågtrafiken på helgerna på Botniabanan. Förhoppningsvis får jag svar i morgon bitte när vi har Norrtågs arbetsutskott (via telefon).

Jag kommer i  morgon på kommunstyrelsen ta upp redovisning av personalfrågorna. Kommunstyelsen har deligerat besluten till arbetsutskottet men vi har inte fått någon redovisning av dessa ärenden i styrelsen. Min uppfattning är att deligationsärenden skall redovisas till högsta  beslutande organ, i detta fall kommunstyrelsen.

Att ha deligation (lämna över) tycker jag är som att ha fått lov att baka en kaka. När sedan kakan är bakad och uppäten så redovisas resulttet till den som gav möjligheten till kakbaket. Är baket inte bra då måste man fundera hur man åtgärdar det så det blir ett bra bak nästa gång eller hur?

I morgonkväll, måndag 1 mars, inbjuder s-föreningen  till  näringslivsmöte i Rundvik. Vi diskuterar sågen, fabriken, järnvägsspår och företagande. Jobb, Jobb.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.