Fjollträsket tur och retur.

En härlig tripp till frissan i Rundvik. En liten anorlunda färgsättning blev resultatet. Andersson är nöjd. Godkännande av kommunfullmäktiges protokoll var enkelt. Alla var överens. Jag bokade tid hos kommunens dataansvarig eftersom vi skall ha ett öppet möte i Rundvik den 18 oktober i Rundviksgården. Det är Rundviks S-förening som inbjuder. Datorer, bredband och  servrar krånglar. Tänk er att  våra dataapparter vill tata med varandra utan att vi vill eller kan bestämma. Detta måste stoppas eller hur?

Som  alla vet kommer vårt övertagande av den politiska makten i kommunen innebära vissa förändringar. Efter den 29 november skall den politiska organisationen vara klar. Det är jättekul att så många ringer och vill vara med och arbeta för att göra en bra kommun ännu bättre. Det känns lovande.

Imorgon åker jag till flyget kl. 05.00 för att delta i ett styrelsesammanträde i Stockholm.  Det är Svensk kollektivtrafik som kallar. Jag hoppas att Andersson kokat te och gjort  en härlig smörgås när jag kommer hem vid 20-snåret.

 

En kommentar

  1. mats

    Varför fjollträsk? Vad jag vet heter Sveriges huvudstad Stockholm, oavsett vart man befinner sig. Tycker att de som är folkvalda och ska vars sin hemorts ansikte utåt borde veta bättre. Undrar vad samma person i Stockholm kallar Nordmaling?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.