Rysligt kallt

Nu är det vinter och det känns både i knoppen och kroppen. Idag besökte jag Lelle-staden och människor gick med vinterrockar och tjocka vantar. Jag kom att tänka på alla de "uppvaktningar" som jag fått om att se till att det finns taxi på helgerna i kommunen. För att få "ett  grepp" om taxibehovet kollade jag hur många som nyttjat tillfället att åka taxi lördagen då kommunen och övriga intressenter hade en röjningsvecka där både engagemang och nöje skule göra att kommunen blev en "uppstädad" kommun. Den veckan avslutades med olika evengemang både i tätorterna och på landsbygden. På lördagkvällen var det ungdomsdisco på Oasen och Pensionat Rundvik anordnade en "bröstcancerdans" på Rundviksgården. Umeå taxi erbjd sig köra åkanden mellan kl.21.00 och 02.00 Bilarna fanns i Nordmaling och det kostade 100 kronor attt boka en körning. Hur många tror Ni åkte?????????????

10, 50 eller 100 personer. Inte en enda bokade taxi enligt den redovisning jag fått. Nu är frågan finns det ett  behov av taxi på helger och kvällar? När jag frågar runt bland ungdomar skrattar dom åt mig och säger det där har vi fixat på annat sätt. Så frågan får bero.

I kväll skall jag och Andersson besöka Lenas Vägkrog där Företagarna har träff om Folkhälsa och visning av Audi och VW . Det blir väl att ta dubbla mamelucker på och fårskinnsluvan eller?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.