Jul-kul

I dag åkte jag och Andersson till julmäsan på Olofsfors. Där var det  "fullt" hus och många olika saker fanns att handla. Jag och Andersson nöjde oss med att köpa kryddat tunndbröd från Småbränna. Himelskt gott.

Därefter åkte vi till Humlornas julaktion i Rundvik. Humlorna är en frivilligorganisation i kyrkan som arbetar med barn och ungdomsverksamhet. Pengar som dom får in skänks till olika barn och ungdomsarktiviteter  både i Rundvik, Nordmaling och internationellt. Jag köpte ett barn-förkläde (syns i bakgrunden) och två dockor. Bra att ha till julklappar för barnbarnen. Vissst känns att det börjar  vara JUL. Alla ljul-ljusen är uppsatta och lådan med jul-klappar börjar fyllas. Inte för att vi ger stora och dyra klappar men några små paket blir det.

Själv har jag lämnat en lång jullista till Andersson så att han kan välja. Som vanligt blir det säkert något praktiskt till hushållet. Du är ju vuxen säger Andersson varje jul och då blir det hushållet vi prioriterar. Va kul säger jag och köper själv. Föresten har jag redan köpt en julklapp åt Andersson. Den ligger mycket strategiskt på rumsbordet allt för att han skall påminnas om julklappen åt hustrun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.