Konsten att

Denna söndagförmiddag kan lämpa sig för lite sömnad. Jag tog fram Sömnadsmagasinet som jag köpte i torsdags när jag besökte Rundviksgården. I magasinet fanns många mönster. Jag bestämde mig för att prova klippa ut  mönstret till en byxdress. Sommar närmar sig och därmed små lätta kläder eller hur? Men att klippa ut ur mönstert som finns på bilden ovan är inte lätt  att få till det kan vara svårt.

Att få till GC-bron över Lögde älv kan också vara svårt. I de kontakter jag ständigt har med Trafikverket fick jag i fredags en e-post  där man meddelar att upphandlingen (förfrågningsunderlaget) av GC-bron påbörjats. Tack och lov tänkte jag men så läser jag vidare. Bron skall stå klar i sin helhet våren 2012. Troligast påbörjas arbeterna hösten 2011. Brevet avslutas med "Om byggstart kan ske tidigare kan vi inte svara på förrän vi kontaktat entrepenören. PÅBÖRJA NU tycker jag.

Tid är pengar eller hur. Upphandlingsunderlaget är ju klart så kravet som jag kommer att ställa till Trafikverket är påbörja upphandlingen nu enligt tidigare löfte.

Inte kan det väl vara som med mönstret  till byxdressen  "många ränder och diagram" innan jag får ut helheten i sy-mönstret något som kan ta tid eller?…………

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.