Vilken helg

Nog är det brådska i dessa jul-tider. Andersson har den uppfattningen att jag är  bra på att slå in paket vilket är helt fel. I dag har vi slagit in julklapparna. Pakketen ser ut som om dom varit i stormens-öga. Det blir bra säger Andersson -ingen ser på hur de ser ut utanpå  det är innehållet som räknas. Vi borde gå kursen tycker jag.

Det var tur att jag besökte jul-konserten i kvrkan i går. Det var avslappnande och mycket bra sång och musik. Kyrkan var full av medborgare i alla åldrar.

Julbullarna är bakade. Det blev 100 stycken kanelbullar. Hembakade kanelbullar är tradition hos oss varje jul.

I morgon kommunstyrelsen. Ett av ärendena där vi  S och V inte blir överens med den borgerliga alliansen är Investeringsbidraget till digltaliseringen av bion i Rundvik. Om vi skulle bli överens över blockgränsen då är inte undrens tid förbi.

Till sist såg jag i Lelles  blogg att han ansåg att man skulle slå ihop småkommunerna.  Nordmaling får väl räknas till en av de mindre kommunerna. Nu blir Folkpartiet Liberalerna här i Nordmaling glada för dom tog upp denna fråga efter valet (när dom förlorade många röster) och sossarna och Venstern tog över makten 

Den som lever får se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.