Nytt näringslivsår i Nordmaling

IMG_3525Conny

Gott Nytt ÅR och nya  möjligheter för oss alla.

.Kommunen har utsett en ny näringslivsansvarig som heter Conny Nordendahl  som  jobbar för kommunen med turistfrågor. Jag citerar Connys presentation av sig själv.

”Jag är 45 år och bor sedan 2 år tillbaka Nordmaling tillsammans med en färgstark norska som jag lockat hit. Några av er känner kanske igen mig från kommunalkontoret där jag de senaste tre åren jobbat som turistutvecklare och företagscoach för Umeåregionsprojektet ”Destination Umeåregionen” , samt även varit anställd på tjänsterna turism- och trafiksamordnare. Min bakgrund är varierande men gedigen. Jag har jobbat i småföretag med allt ifrån administration till företagsledning och jag har jobbat i tunga industrier med processutveckling, främst inom pappersindustrin. Dessutom har jag under 11 år drivet egna företag. Till att börja med inom IT-utveckling för mindre  företag och med utbildning och senare inom turistutveckling.

När jag började min anställning i Nordmaling var kommunen relativt okänd för mig, men jag såg direkt vilken potential som finns med vårt läge och våra tillgångar. Det år en övertygelse jag fortfarande har och kommer att jobba med utifrån i tjänsten som näringslivsutvecklare. Ett annat mål är att starkare integrera turistnäringen i det generella näringslivsarbetet. Det främjar många andra näringar indirekt och hjälper till att bygga vårt varumärke starkare.”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.