Glädjande är när både det Blåa laget och det Röda laget tar samma beslut – det sker näre den gröna målvakten är utvisad

I morron godkänner (justerar) jag protokollet från den extra kommunstyrelsen där frågan om Atlas och kravet på tillkommande kostander på 1,3 miljoner diskuterades. Det känns mycket bra att både det Blå och Röda laget blev helt överens om att avvisa kravet på 1,3 miljoner kronor. Kunde denna överenskommelse mellan det Blå laget och det Röda laget bero på att målvakten byttes ut? Något att tänka på inför kommande tuffa besparingar som nu ligger för beslut från det Blå laget. Jag önskar att vårkänsla tar tag i politikerna och att besparingsivern, konkurrensutsättningar och nedskärningar som spelarna i det Blå laget föreslår stoppas i sopsäcken och körs till spostationen.
Min Lille Boy krossar sina Frolickar och lägger in dom i mina tofflor. Det känns det kan jag lova, pröva själv. Varför Lille Boy visar mig denna uppskattning undrar jag. Kan det vara för att kolla om jag är en kverulant? Att han sedan signalerar när jag lämnar bilen det är lätt att förstå men frolic-tofflor det är frågan.
Maj månads höjdpunkt för mig var när Lelle och jag på allmän begäran sjöng från scenen i parken 1:A Maj. Nu tror alla som inte var där att vi sjöng Internationalen men Nej vi var mera populistiska vi sjöng Carina till allas glädje. Att Lelle kan det vet jag men att jag kunde det visste jag inte. Tur att jag inte var där säger Andersson. Du har väl ingen sångröst fortsätter han. Om viljan finns klarar man det mesta svarar jag. Ja, det är tur att jag är ’döv’ säger Andersson. Det är du bara ibland säger jag. Visst säger Andersson det gäller att välja tillfällen här i livet.
Åter till sammanträdeshandlingarna. Kommunstyrelse i morron och många tråkiga beslut väntar. Beslut där det Blå och det Röda laget kommer att ha svårt att komma överens. Komihåg att kasta några av alla dina gamla papper, mitt hem är inte biblotek i kommunala handlingar och protokoll säger Andersson. Du måste gilla läget, är man fritidspolitiker så är man svara jag. Suck hör jag Andersson flåsa från husets baksida. Andersson är en tålig man, men han har också pedanta drag ett morsarv tror jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.