Funderingar från sommarstugan.

 

Hej alla bloggläsare. I dag startar jag min blogg som kommer handla mycket om politik men även andra saker som berör.
 
Glädjande demoskop i dag men man skall inte ta ut något i förskott. Moderaterna största parti och att Alliansvänner Centern och Kristdemokraterna stärkt sina positioner. Oroande är att SD fortfarande ligger över 4% och skulle komma in i Riksdagen.
 
Mycket har sagts och mycket har lovats i Almedalen. Det är tydligt att det är två vägval, arbetslinjen mot bidragslinjen.
Mona Sahlin talade i går och många bedömare ansåg att detta tal var en av hennes bästa tal någonsin. Men vad sa hon och till vem riktades talet till? Tydligt var att det var riktat till sin halvt sovande Socialdemokratiska organisationen. Det är många Socialdemokrater som inte känner igen den nya situationen med två partier som styr och ställer över Socialdemokratisk politik. Att samarbeta med Vänsterpartiet med en partiledare som sympatiserar med kommunistiska ideal och Miljöpartiet som lever på sin miljöinriktning men som inte är synad avseende övrig politik.
 
Vi syns!
Ulrik
Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.