Lite från dagen.

 

Har idag varit ute från sjukhuset i en vecka. Mår som en prins men den riktiga orken saknas fortfarande men den blir bättre för varje dag. Min läkare ringde mig i dag och berättade att sista provtagningen visade på att allt gick som det ska vilket är positivt.
 
I dag har jag varit ut på en lite längre tur till Vännäsdagarna för att kolla in valtemperaturen och samtidigt träffat människor från olika politiska läger. Fint väder, många besökare och ett förvånansvärt stort intresse för oss moderater redan så här tidigt i valrörelsen. Det är som att det har hänt något. Jag tror att folk vågar visa att det är moderater nu när vi är ungefär lika stora som socialdemokraterna. Fler och fler inser att för att skapa gemensamma resurser för välfärdens kärna så är det arbetslinjen och en välskött ekonomi som gäller.
 
Vi syns!
Ulrik
Etiketter:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.