Holmlund bestämmer de Rödgrönas syn på kilometerskatt!!!

Nu håller Holmlund på bestämma de Rödgrönas inställning till kilometerskatten genom utalandet "När jag träffade skosgsindustrin under Almedalensveckan så berättade jag för dem att förslaget på  kilometerskatt inte skulle drabba skogsindustrin." Sanningen är att Kilometerskatten slår lika hårt mot en lastbil som drivs på fossila drivmedel som en lastbil som drivs på till exempel etanol, biodiesel, biogas Bio-DME eller med hjälp av en hybridmotor.
Landsbygden och miljön behöver nya bilar och lastbilar som drivs på miljöbränslen – inte skatter på avstånd!
Vad sa Holmlund till gruvnäringen?

Vi syns!

Ulrik

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.