Attentatet mot min vän Bernt Andersson.

Hade tänkt sända en julhälsning till alla er där ute men när jag vid elvatiden i dag fick veta via media att det är min vän och kollega Bernt Andersson (s) som blivit knivskuren utanför sitt hem så blev jag helt bestört och oerhört ledsen.

Bernt och jag har kamperat ihop under ett flertal år i AB Bostadens styrelse. Vi har lärt känna varandra som politiker och privatpersoner och har haft flera politiska duster. Dessa har alltid varit ärliga och konstruktiva vilket har gjort att vi har en stor respekt för varandra Vi skiljer alltid på sak och person. Vi har funnit varandra som kompisar vilket har gjort att vi vid flera tillfällen umgåtts även privat.

Politik känns ganska oviktigt när något sånt här ofattbart händer med en vän och kollega. Bernt är en äkta kämpe och med den kompetens som finns på NUS så är jag övertygad om Bernt är på banan inom en snar framtid.Jag tänker på dig! Vi syns Bernt! 

Ulrik

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.