Mina tankar går till Harry Strandbergs familj.

Det är jobbgit när vänner går bort! Lärde känna Harry Strandberg under min tid hos Svenskt Näringsliv. Harry och jag hade inte samma politiska uppfattning men vi hade i många stycken samma syn på företagande och företagens villkor. Jag kommer att sakna våra möten på Umeås gator, Harrys snabba komentarer, och hans vilja att göra gott för andra människor. Vårt sista möte var när han kom till moderaternas valstugan under de sista dagarna före valet. Vi pratade inte politik utan vi pratade om vardagssaker i allmänhet. En kort tid efter fick jag höra att han låg på sjukhus. Varje gång jag besökt en gemensam bekant i samma trappuppgång som Harry bodde och såg namnet på hans dörr undrade jag om Harry skulle komma tillbaka. Nu blev det inte så.

Mina tankar går till Harrys familj.

 

Vi syns

Ulrik

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.