Swedish Beach Tour och Nolia

I dag blir det att vara åskådare på Swedish Beach Tour där min kusin Björn Berg spelar och bemanna den Moderata montern på Nolia.

Det kommer att bli spännande om denna yngling (Björn) på snart 40 år med sin spelpartner Nejz Zemljak en en gång skall stå som segrare vid Umeå City Beach. Vi får se!

Sen blir det att koncentrera sig på Nolia vilket jag kommer att bemanna flitigt under veckan. Kom gärna förbi i Moderaternas monter U5005 och prata politik eller annat som berör. Montern ligger på den vanliga platsen mitt i mot Stora scenen i den avdelning som kallas FRAMTID.

I dag lördag så bemannar vi bland annat montern med vårat kommunalråd i Umeå (10.00-14.00), vice ordförande i Sävar kommundelsnämnd (14.00-17.00), vice ordförande i Byggnadsnämnden i Umeå (till och från under hela dagen) och kommunpolitiker från Vännäs (14.00-17.00).

 

Vi syns!

Ulrik Berg

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.