Swedish Beach Tour! Nolia söndag.

Grattis till silvermedaljerna IKSUs damer och herrar!

Tack Swedish Beach Tour för fina och proffsiga tävlingar. Trots vädret så var läktarna fyllda som om det var var en varm sommardag. Vi politikerna i Umeå måste underlätta events som dessa när det gäller olika tillstånd som t.ex alkoholtillstånd. Det skapar skatteintekter och arbetstillfällen för Umeå.

Nolia I dag söndag så bemannar vi den moderata montern U5005 på Nolia med bl.a Anna-Karin Jonsson Berg, landstingspolitiker och kommunpolitiker från Nordmaling, Greger Knutsson, vice ordförande Sävar kommundelsnämnd, Gunilla Berglund, vice ordförande Umeå Energi och Ulrik Berg, vice ordförande Byggnadsnämnden Umeå.

Välkommen!

Vi syns

Ulrik

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.