Vad har Holmlund med andra partiers pengar att göra?

Det är märkligt och mycket oetiskt av Lennart Holmlund att på sin vk- blogg lägga sig i, kritiserar och spekulerar hur andra partier får pengar till annonsering och hur man annonserar samtidigt som Socialdemokraterna anställer en valanställd i Umeå! Undra vad som är dyrast? En valanställd är knappast något som något allianspartierna har råd med. Man kan undra varifrån pengarna kommer till denna person som har uppdrag i Byggnads och LO?

Men det är inte vad valrörelsen skall handla om utan den absolut viktigaste frågan för Sverige är jobben och där står Alliansens arbetslinje mot de rödgrönas bidragslinje. Du väljer!

Alla behövs:Ulrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.