Vänsterns företagsfientliga tradition!

Vänstern låter som utgångspunkt en företagsfientlig tradition sätta deras politiska dagordning.

Ytterst vill Vänsterpartiet förbjuda privata företag och privat ägande av ”produktionsmedel Det är bara att gå till partiprogrammet: ”De rättigheter som springer ur ägandet måste begränsas och ägandet i sig övergå till gemensamma former.” Samt: ”I samma utsträckning som socialismen förverkligar människans rätt att bestämma över sitt arbete, upphävs ägandet av produktionsmedlen över huvud taget, såväl det samhälleliga som det privata.” I Sveriges Riksdag finns ett parti med rötterna i 1930-talets totalitära läror. Vänstern har genomfört den tvivelaktiga bragden att vara ett riksdagsparti vars ledande figurer samtidigt offentligt hyllat massmördare som Stalin och Lenin.

Vänsterpartiet har inte gjort upp eller kanske inte vill göra upp med sitt frihetsfientliga arv trots att det haft decennier på sig. De ekonomiska läror vänsterpartiet bekänner sig till, har lett till att människors liv blivit fattigt, otrevligt, brutalt och kort.

Företag och arbete är det mest grundläggande i ekonomin för att vi ska kunna ha någon välfärd överhuvudtaget. Vänstern med sin företagsfientliga inställning är det största hotet mot välfärden och jobben. Sverige blir starkare med fler företag och att fler människor finns i arbetskraften. Nya Moderaterna kommer alltid att sätta jobben främst. Fler i arbete ger mer resurser vilket är grundläggande i välfärdssystemet.

Alla behövs, Ulrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.