Hyllar partikollega…?

Helt oacceptabelt att Vänsterpartiet inte kan hålla sig till de regler som finns på arbetsmarknaden om hur man beter sig mot varandra. De följer inte demokratiskt fattade beslut i kommunen med att ta sig rätten att handla mot dessa med att förhindra och kränka kommunens medarbetare i sitt arbete med den illegala bosättningen som var på Klockarbäcken och i anslutning till det illegala lägret på Nydala . När Vänsterns gruppledare, Ulrika Edman, säger att det är ”modigt och hedervärt” så är det uppenbart att man inte lämnat det kommunistiska arvet bakom sig. Vänstern i Umeå står uppenbart för ett annat samhällssystem där några få har rätten att agera hur de vill trots ingångna avtal och demokratiskt fattade beslut. Ränderna går aldrig ur VPK… ops! menade V.

Vi hörs!

Ulrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.