Vänstern legitimerar tiggeri och förnedring!

Vänsterpartiet har inte gjort upp eller vill inte göra upp med sitt frihetsfientliga kommunistiska arv trots att det haft decennier på sig. De läror vänsterpartiet bekänner sig till, har lett till att människors liv blivit fattigt, otrevligt, brutalt och kort. Att ta sig rätten som Vänsterpartiet i Umeå att inte följa demokratiska beslut och de överenskommelser som finns på den Svenska arbetsmarknaden är häpnadsväckande och inte acceptabelt. Vänsterns handlande leder till att dessa stackars EU-medborgare hamnar i fördärvet där man måste förnedra sig varje dag och dessutom inte får chansen till ett värdigt liv. Vänstern legitimerar tiggeri och förnedring som ett försörjningssätt trots att inga inkomstskatter eller arbetsgivaravgifter betalas. Paradoxen är att dessa EU-medborgare får ta konsekvensen av den vänsterpolitik som deras hemländer har bedrivit. Jag har absolut sympati med deras svåra situation men som formellt turister i Sverige så gör man dem en björntjänst om man låter dem etablera sig här på kort eller lång sikt. Positivt är att jag har träffat flera Vänsterpartister som är mycket upprörda över V-ledningens agerande och tar kraftigt avstånd från gruppledaren Ulrika Edman och Daniel Kallos linje.

Vi hörs,

Ulrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.