Den 55-åriga bulldozern Thåström

 

Han mässar. Han ylar. Han rör sig spastiskt, till synes kontrollerat irrande fram och tillbaka, runt på Idunteaterns scen. Och det låter helt fantastiskt. Det framgår snabbt att det är en 55-årig punklegend i absolut toppform som sparkar i gång Umeå Opens helg. Eller sparkar, han fullkomligt kör över stället med en bulldozer och jämnar det med marken.

Där är början på min recension av Thåströms konsert i går. Läs hela texten här.
 

En kommentar

  1. Lövenbloggaren

    Det här var den bästa Thåström-konserten jag sett. Varenda gång jag kollegor frågade hur konserten var så fick jag omedelbart gåshud. Ljudet, ljuset, låtvalet..allt var på topp! Kände att det var bra att han valde att köra Sönder boulevard som sista. hade han avslutat med ”Du ska va president” hade han skickat 1000 presidenter ut i Umeånatten och det hade aldrig kunnat sluta väl. 🙂 Tack, den riktige presidenten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.