Vem vill du se på Umeå Open i kväll?

Sådär, nu har jag hunnit smälta (sova på) Doherty-affären. Det blev lite kaos i går för nyheten kom precis då jag fem minuter efter Thåströms konsertslut lade in recensionen i tidningen, vi fick rita om nöjessidan och det blev stor kalabalik. Robert och David från Humlan kom som sagt förbi. De var helt tomma. Det var fullständigt dräpande att se. Ett arrangörs största mardröm. 

Visst, han är ökänd för att föra sånt här. Kanske var man naiv. Men under veckan och hela tiden har jag haft en bra känsla runt det här, att det kanske skulle gå vägen ändå. Likadant verkar arrangörerna ha känt. Och så det här. Som ett slag i magen. 

Men! 

Nu ska vi inte deppa för det? 

Vem vill ni se ersätta Pete Doherty? Fort nu, arrangörerna har bara i dag på sig! 

JAG VILL SE FLEET FOXES ROBYN BON IVER KENT FEIST IRON & WINE FIRST AID KIT (JA JAG VET ATT DE KOMMER TILL MADE OCKSÅ) LYKKE LI MATTI ALKBERG THE KNIFE SÄKERT REFUSED MFL

Vem vill ni ska spela på Umeå Open i kväll? Kom ihåg att ni kan önska stort – Pete Doherty har antagligen lämnat en stor summan pengar över i Humlans budget nu. 

Så, kom igen, vem är din drömbokning att headline:a Open?

5 kommentarer

  1. Kristoffer

    Det blir nog svårt för Umeå Open att boka en utländsk artist med så kort varsel. Skulle gissa på att det blir någon halvstor svenska artist. Timbuktu, Promoe, Tomas Andersson Wij eller liknande.

  2. Evelina Burström

    Svar till Kristoffer (2012-03-30 13:04)
    Mina önskningar var som sagt önskningar, skrivna med en enorm dos ironi. Tyvärr framgick väl inte det tillräckligt tydligt. Men som du sa blev det en svensk, ensam dessutom eftersom det är enklare att flyga upp en person än flera på kort varsel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.