Umeå Bästa politiker står för sina ord, avbryter Nannabadplaner – hetsar inte som när Nannaläget plötsligt togs (informellt!). Se uttalanden

Umeå Bästa politiker står för sina ord, avbryter Nannabadplaner – hetsar inte som när Nannaläget plötsligt togs (informellt!). Se uttalanden.

Här är en bildhistorik över Umeåpolitiker som varit med om/driver på bad- och simplanerna på stan, och det mot sina ord och handlingar och emot sin innersta vilja (se allra längst ner). Så därför får bilderna tala med mellantexter.

Först är det Mattias Larsson, Centerpartiets nuvarande gruppledare, nu med det kommunala badbolaget som fått styrelseuppdrag (av sig själv som politiker!) att genomföra Nannabadplaner.

MEN NANNABAD GÅR EMOT ML:S OCH CENTERPARTIETS UPPFATTNING I GRUNDEN SOM VARIT/ÄR? NYDALA ELLER NU CAMPUS (SAGT TILL MIG).

MODERATERNAS IDEALLÄGE VAR NOLIA, KANSKE CAMPUS NU MED M-LEDAREN ANDERS ÅGRENS FLITIGA TRÄNING PÅ IKSU. S- LENNART HOLMLUND GILLADE KAJEN OCH MARIE-LOUISE RÖNNMARK (S) ÖBACKA.

MEN BÅDE M OCH S VAR ÖVERENS OM EN NY DETALJPLAN, SE OVAN, OCH A ÅGREN DESSUTOM NOGA MED ATT LÄGET SKULLE TAS AV KOMMUNFULLMÄKTIGE! (Inget om en 65-årig detaljplan, 1948 års, då)

MILJÖPARTIETS FAVORITLÄGEN ÄR SOM SYNES NYDALA OCH NOLIA, DVS IDROTTSOMRÅDEN OCH KAN NOG FÖREDRA CAMPUS/IKSU OCKSÅ.

RÄTTVISEPARTIET FÖRR SA INGET BÄSTALÄGE, MEN STARK MOTSTÅNDARE TILL NANNA LIKSOM MP OCH NU SOM ARBETARPARTIET POSITIV TILL CAMPUS. 

VÄNSTERPARTIET OGILLAR EGENTLIGEN NANNABADLÄGE MEN TVINGAR SIG STÅR KVAR VID NANNA (ÄN SÅ LÄNGE) PGA SAMREGERANDE MED SOCIALDEMOKRATERNA.

FOLKPARTIETS FRAMLIDNA TIDIGARE GRUPPLEDARE BRITT-MARIE LÖVGRENS UTTALANDE VÅREN 2012 ÄR NOG DET KLOKASTE:  "LUGNA NER TEMPOT" OCH KOM JUST INNAN NÅGRA KLÄCKTE IDÉN MED GAMLA DETALJPLANEN FRÅN 1948 OM  "ALLMÄNT ÄNDAMÅL" , HETSA PÅ OCH SLIPPA NY DETALJPLAN.

SLUTLIGEN KRISTDEMOKRATERNA MED GRUPPLEDAREN VERONICA KERR SOM I DECEMMBERFULLMÄKTIGE 2011 SÅ NÄR HÖLL PÅ ATT FÅ STOPP PÅ NANNAPLANERNA. EN ORSAK VAR MINDRE ÄVENTYRSDEL BARA LITE ÖVER 1000 KVM. MEN DÅ DET UTLOVADES MER GODTOG KD OCH KERR DETTA. NU VET VI MERA, BADBOLAGETS FÖRSLAG ÄR PÅ DESSA BARA DRYGA 1000 KVM! OCH NU INSTÄNGT MED SÄMRE UTFORMNING.

OCH MER KAN DET INTE BLI PGA DET LOKALPROGRAM SOM SLAGITS FAST OCH SOM BADUTREDNINGEN, MED BL A BERTIL HAMMARSTEDT (NU SOM BADBOLAGS-VD MED UPPDRAG ATT NANNAPLANERA, TYDLIGT SA NEJ 2005 OCH 2006 MED INTE TILL NANNABAD MED 50:A, MM.

MEN SÅ ILLA BLIR DET, I BRISTANDE KUNSKAP OCH OVILJA TILL INSYN, NÄR MAN LÅSER FAST SIG VID EN PLACERING INGET PARTI GILLADE, ELLER SOM DET STÅR HÄR EFTER BESLUTET 2007: INGET PARTI FÖRORDAT TIDIGARE!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.