Umeås Bästa Bad har utemiljö, sol, ljus och fantasi, ej som i Nannabad instängt i trafik, skugga, fyrkantigt med fönsterlöst äventyrsbad

Umeås Bästa Bad har utemiljö, sol, ljus och fantasi, ej som i Nannabad instängt i trafik, skugga, fyrkantigt med fönsterlöst äventyrsbad.

Igår (se under denna blogg) visade jag hur en en världsunik simkanal kan se ut, 100 m i ett varv. Här nedan är exempel på två världskända "SIMARENOR" av där det finns UTEMIILJÖ, har SOL, med LJUS och skapad av FANTASI.

Närmast är världens största simbassäng i Chile vid Stilla Oceanen, 1 km lång och därunder vattenlandet/paradiet i Orlando, i Florida, Wet´n Wild med längst t h en ringlande simkanal om 200 m.

OCH HÄR ETT NANNABAD I UMEÅ BLIR GRÅTT UTAN SOL ÅRET OM MED HÖGA BYGGNADER NÄRA, ÄVENTYRSBAD INSTÄNGT UTAN FÖNSTER (bara i rutschen mot trafiken) och FYRKANTIGT gjort.

Medan i Malmö har simningen, här Malmö KK, tagit fram ett ljust och spännandet förslag om en för simidrotten spännande simanläggning av internationell klass, med Nannabad med 50:a i Umeå är ett enbart politiskt förslag som inte simklubbar drömt om eller fått utforma.

Under Malmösimningens siamarena mina simidéer i en flexibel SIMMUN SIMARENA med liknande innehåll + simkanal och äventyrsbad, allt för ett läge med sol och ljus och i öppet läge, bäst på Campus i Umeå.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.