UMEÅS BÄSTA TJÄNSTEMÄN: TACK för att skjuta på BADHUS! Det besparar stort i kommunen och glädjer simningen (möts i helgen på Umestänket!

UMEÅS BÄSTA TJÄNSTEMÄN: TACK för att skjuta på BADHUS! Det besparar stort i kommunen och glädjer simningen (möts i helgen på  Umestänket)

TACK TJÄNSTEMÄNNEN I UMEÅ KOMMUN! För förslag att skjuta på badhus i två år.

Ni vet bättre än S-kommunalrådet Lennart Holmlund. Skjuta på ny bad- och simanläggning är det bästa och mest besparande Umeå kommun kan göra.

 

Ett NANNABAD kostar 400 mkr enl. uppgifter, men säkert mer pga oförutsedda saker som tillkommer. Driften kostar än mer i längden och genom det trafikfarliga läget krympt och bristande äventyrsbad samt 50×25:a som inte klarar SM, sänker attraktionen.

 

Umeå Simhall har under sex år dömts ut av ledande politiker, men renoverats löpande och fungerar fortfarande. Vid problem finns IKSU:s simhall att hyra in sig i, liksom Holmsunds 25:a, också med sex banor.

 

Så för simmare och motionärer är Umeå väl beredd att klara eventuella stängningar.

 

Därför en tacksamhetens dag till kloka tjänstemän (som ju Holmlund och andra politiker ju också berömt de senaste dagarna). Och simningen i Umeå och alla simklubbar som i helgen är på anrika Umestänket, tävling, i simhallen, får nu ett glädjande besked.

 

De partier som liksom Vänsterpartiet stödjer tjänstemännen, blir vinnare i valet nästa år 2014, medan S genom Holmlund är en av förlorarna, än så länge. Största vinnarna är nu Arbetarpartiet och Miljöpartiet som hela tiden varit emot.

 

Säljs Nanna och Mimer, för 150-200 mkr ökar möjligheten att på två år skapa nytt och bättre för bad/simning, mest ekonomiskt på campus, vid IKSU Sportcenter.

 

Att jag också idag har namnsdag, URBAN, och fint väder, gör att man ibland kan tro på högre makter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.