Umeås Bästa bad/sim-partier är nu KD, MP och C som vill lyssna på idéer efter erbjudande medan sämst är S med blankt NEJ!

Umeås Bästa bad/sim-partier är nu KD, MP och C som vill lyssna på idéer efter erbjudande medan sämst är S med blankt NEJ!

Efter beslut i fredags (24/5) om timeout från att aktivt i debatt agera mot Nannabad och mer verka för att bättre för bad/simning i Umeå, fick alla partier en förfrågan från mig om möten för att presentera simidéer samt även kring barnomsorg som är mitt största arbetsområde.

Kristdemokraternas gruppledare Veronica Kerr kom med ett ja först. Därefter hörde Miljöpartiet genom Alireza Mosahafi av sig och anmälde intresse. Och i går kväll sade Mattias Larsson i Centerpartiet ja.

Socialdemokraterna svarade först av alla. Med NEJ från Byggnadsnämndens ordförande Åsa Ögren, se nedan e-brev, som f ö kom bara tio minuter efter jag sände förfrågan om idéintresse för både simning och barnomsorg. 

Notera att nu är det jag som gör påhopp, det jag tidigare upplevt från S-politiken.

Hej Urban Bengtsson,Eftersom hela badhusfrågan snart är färdigbehandlad från byggnadsnämndens och min sida kommer jag att nästa vecka påbörja ett svar till dig på alla de mail och bloggar du skrivit. De insinuationer, de felaktigheter och de påhopp som du gång på gång framfört finns det skäl att bemöta. Däremot ser jag idag inget behov av att träffas. Vänligen/Åsa

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.