Umeås Bästa inte för Holmlund&Ågren som vill hålla Nannabadfanan högt, men inte ser Nannaskutan på väg i djupet och med det väljare också.

Umeås Bästa inte för Holmlund&Ågren som vill hålla Nannabadfanan högt, men inte ser Nannaskutan på väg i djupet och med det väljare också. 

Uttalanden i Västerbottensnytt nyss säger att Vänsterpartiets Tamara Spiric kan ge upp Nannabad. Men inte S-kommunalrådet Lennart Holmlund och inte M-kommunalrådet Anders Ågren.

TUSEN BARN VARJE VECKA I RISKFYLLD PLACERING 

Dessa vill således ha ett jättebad med tusen och och tusen barn/ungdomar varje vecka strömmande till och från den mest riksfyllda och miljöovänlliga placeringen i Umeå kommun, kv Nanna. Kan vara bra för Umeås väljare att veta redan nu.

MER BEHÖVER INTE SÄGAS – ETT LIVSFARLIG LÄGE FÖR BARN

Se ovan bildcollage. Mer behöver inte sägas. Det är ett livsfarligt läge. Vad värre är, och inte umeborna vet om än, att det finns ledande politiker som kan tänka sig att gå förbi den politiska tågordningen att behandla alla investeringar med driftsunderlag vid budgetprocesen i oktober i år.

BADBOLAG LÅNA UPP FÖRE BUDGETBESLUT OCH SLIPPA STÅLBAD

Formellt får ett kommunalt bolag, här badbolag, låna upp före budgetbeslut och sätta spadar i marken redan i sommar för att därmed inte hamna i "stålbadet" till hösten.

Om Holmlund&Ågren tänker sig denna "gräddfil" kan bara de svara på. Därför har moderatledaren fått denna fråga i e-brev nyligen. Hoppas han svarar, t ex på sin blogg.

(Detta var ett avsteg från min paus från Nannabaddebatt, men den var nödvändig, jag trodde nämligen att Anders Ågren fattat att "Nannaskutan" är på¨väg i djupet", men hade fel denna gång).

BÄTTRE OCH MER EKONOMISKT FÖR BAD/SIMNING OCH FÖRSKOLA

I kommande träffar som KD, C och MP aviserat de vill ha och se mina simidéer och dagisdito, kanske ges besked om sprickor i Alliansen, och då har moderatledaren sagt att ändrar sig något borgerligt parti, så gör han det också, men inte först.

Hoppas han då står för det uttalandet, så kanske också Moderaterna vill se bättre och mer ekonomiskt för bad/simning och förskola.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.