Umeås Största lurendrejeri med badbolagspolitiker som startar Nannabad medan samma politiker inte har budget för badstart!

Umeås Största lurendrejeri med badbolagspolitiker som startar Nannabad medan samma politiker inte har budget för badstart!

I VK idag 21/6 menar Byggnadsnämndens ordförande Åsa Ögren att alla beslut är klara för byggstart av ett Nannabad. Men budget för investering och drift är inte tagen.

Så här står det nämligen i Fritidsnämndens protokoll från den 23/4 2013

Handlingarna är nu ute på anbud. Fritidsnämnden har presenterat ett underlag för driftbudget för det nya badhuset. 

Budget för investering och drift kommer därefter att beslutas i ordinarie budgetfullmäktige i juni 2013.

Beslutet ska skickas till

Kommunledningsstaben 

HUR ÄR DET DÅ MÖJLIGT ATT ETT BADBYGGE SKA KUNNA STARTAS NU?

HAR INTE DEBATT OCH OLIKA UTTALANDEN OM FÖRSKJUTA I TVÅ ÅR (TJÄNSTEMANNAFÖRSLAG) OCH OLIKA UPPFATTNINGAR FRÅN POLITIKER NÅGON GILTIGHET ALLS I FRÅGA OM ”STÅLBAD” SOM SKA AVGÖRAS I ETT BUDGETFULLMÄKTIGE I OKTOBER?

Eller är spardiskussionerna ett spel för gallerierna (dvs allmänheten) och ett enda stor lurendrejeri om hur ett kommubadbolagsbyggande kan ges gräddfil i ekonomin? Som inte gjorts om samma politiker skulle ha beslutat med samma underlag och i en kommunal nämnd/styrelse eller t o m kommunfullmäktige.

Umeåpolitiker, ge gärna besked härom, på era bloggar.

2 kommentarer

  1. Peter Sundkvist

    Det är nog dags att politikerna slutar leka med våra skattepengar. Gör dom betalningsansvariga för detta slöseri. Inte tror jag att dom sköter sin privata budget på samma sätt eller är det kanske dags för uppgrag granskning ??????

    • Urban Bengtson (inläggsförfattare)

      Precis det jag menar! Gäller nu att detta ”lurendrejeri” sprids och når fram till ansvariga politiker. Behövs också att medier synar bollandet mellan politikförsamlingar och politikbolag som nu pågår för att undvika ”stålbad” för ett allt dyrare Nannabad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.