Umeås Framtid i bad, lär av Paradiset i Ö-vik, av Malmö Sim och simkanal av Finland. Lärs av kommuntjänstemän att ”spara på” Nannabad, ger det Umeås Bästa.

Umeås Framtid i bad, lär av Paradiset i Ö-vik, av Malmö Sim och simkanal av Finland. Lärs av  kommuntjänstemän att ”spara på” Nannabad, ger det Umeås Bästa.

Nannabadplanerna ogillas allt högre upp i Umeås kommun. Det är på högsta tjänstemannanivå som sparförslag i ”stålbadet” lagts för en timeout till 2016 av bad- och simplanerna. Från politiker och på förvaltningschefsnivå har jag hört växande motstånd, varför ”badpaus” är en prestigelös väg att leda bort ett Nannabad på.

BADBOLAGSPOLITIKER ÖPPNAR FÖR OMTÄNKANDE?

När nu också högsta kommunalrådet Lennart Holmlund (S) i blogg nyligen menat att om det inte blir något nytt bad så kan nuvarande simhall renoveras för 10-tals år framåt, är han första badbolagspolitikern som öppnar för omtäknande.

Kanske blir det fler snart när de studerar nedanstående bilder/illustrationer av Paradiset i Ö-vik som växer och utvecklas, av hur Malmö Simning visionerar för simarena och av en simkanal i badhotell i Finland och mina simidéer om äventyrssim.

UMEÅ ÄR VÄRT DET BÄSTA – ETT SIMHUS!

Umeå är värt det bästa, då Gamla badhuset år 1930 var ett av landets bästa då och Umeå simhall 1970 fick Sveriges modernaste 25:a med en mängd SM i därefter. Så med en badtimeout kan under 2014-året då presenteras idéer för ett ”SIMHUS” i europatopp för Umeås Bästa… inte det sämsta som med nuvarande BADHUS-planer!

ILLUSTRATION AV PARADISET I ÖVIK MED ALLT FLER ATTRAKTIONER

Nanna Paradiset bild

Nanna Malmö

BADHOTELL I FINLAND MED SIMKANAL, 100 M RUNT, OCH BASSÄNGER

Nanna simkanal Finland

Simkanal 0-ströms

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.