Umeås Miniäventyrsbad: Instängd baddel och inklämt rutschkanor, 850 kvm, 1/3 av Badutredningens och i Sundsvall, 1/5 mot Övik – Umelagun!

Umeås Miniäventyrsbad: Instängd baddel och inklämt rutschkanor, 850 kvm, 1/3 av Badutredningens och i Sundsvall, 1/5 mot Övik – Umelagun! 

Se nedan, uppe t v i Nannabad, badlandskap för barn och lite äldre. T h vattenrutschkanor i rum på 90 kvm! Nere t v exempel baddel i illustration och från bad i verkligheten som speglar hur litet det är och kan aldrig locka så många, blir för trångt helt enkelt och driften än dyrare med färre besök.

Nanna äventyr erseus 3

Än mindre och sämre byggs för Umeå i jämförelse med Badutredningens förslag i Nannabad, ritning härunder, med 2 500 kvm äventyrsbadytor (uppe t v) och t h syns Nannaäventyrsdel instängt och genomgångsrum mellan omklädning och 50-m-basssäng samt längst ut vattenrutschbanor inklämt och med utsikt i NO mot trafik på ÖK/Nygatan!Nanna badutredn erseus 2

Därunder jämförelse med t v Öviks Paradiset som växt till 4 – 5 000 kvm upplevelsebad, i mitten illustration av Himlabadet i Sundsvall och t h Nannabadritning som visar miniäventyrsbadet instängt med inklämda rutschkanor.

Sorgligt med sant, Umeå sämst i ”badklassen”, ja, t o m minimini i förhållande till Umelagun på Nydala så dit lär folk fara vid bra väder och ge ett öde Nannabad. Såvida inte badekonomin kläms åt och Umelagun läggs ner (flygbild längst ner och bassängen 25 m lång) och försämrar också för campingen.

Nanna ParadHimlaNannaUmelagun

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.