Umeås 1:a intervju om Umeås Bad Historia idag kl 11.30 i P4 Radio Västerbotten. Där sägs också om framtiden ur denna ”bad” historia som kan bli en good sådan framöver. Good Jul och Gott Nytt Simkanalår!

Umeås 1:a intervju om Umeås Bad Historia idag kl 11.30 i P4 Radio Västerbotten. Där sägs också om framtiden ur denna ”bad” historia som kan bli en good sådan framöver. Good Jul och Gott Nytt Simkanalår!

Umeås Bad Historia och Framtidens Simning heter min bok från november 2011. Med den som utgångspunkt intervjuar Anders Wikström från Radio Västerbotten mig om historia, nuläge och framtid för bad/simning i Umeå, med betoning på hur en ”bad” historia kan bli en bra sådan, och med simidéer om  simkanal och hälsosim som jag berättat om i tidigare bloggar.

Mer om det framöver, men lite julledigt, dvs SIMMA LUGNT, blir det ett tag, dock med några uppdykningar beroende på vad som upptäcks i de djupa vattnen som Nannabadplanerna vistats och vistar i, fortfarande. Allt har än inte kommit upp till ytan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.