Umeås Badsiffror, fel i jämförelse och fel i innehåll som gett fel beslut och överytor politiker inte har svar på, som bäddat för revision och bakläxa.

Umeås Badsiffror, fel i jämförelse och fel i innehåll som gett fel beslut och överytor politiker inte har svar på, som bäddat för revision och bakläxa.

Fritidsnämndens/Umeå Fritids underlag för ekonomisk beräkning av ekonomin i ett Nannabad är nu 50 % mer än det S-kommunalrådet Lennart Holmlund i Kommunfullmäktige på svar från KD:s gruppledare Veronica Kerrs interpellation på två år sedan. 30-32 mkr/år mot de privata aktörernas 22 mkr och gränsen 2011 för kommunledningen.

Men för kommunpolitiker i badbolaget Umeå Badhus AB gäller tydligen inga gränser varken för ekonomi (är bara att låna upp enl. badbolagspolitikers mening) eller ytor, där överytor på 35 %, 100 mkr och 3-4 mkr/år motsvarar hundratals nya dagisplatser och eller möjlighet att nå 15-barngruppsmålet.

Och politiker i badbolagsstyrelsen kan inte ge svar på vilken driftskostnaden är (tabellen nedan t v), C:s Mattias Larsson, och känner inte till hur överytorna kom till, S:s Christer Lindvall, de som svarat på frågor.

Se också nedan under Summa Bad  11337 – 8257 = 2943, är fel, ska ju vara 3080 kvm. I nettokostnad beräknas besök på 375 000 per år när Öviks Paradiset med fem ggr större äventyrsbad och totalt 13 500 kvm (se förra bloggen) har 235 000 besök/år.

Slarv i räknande och fel i jämförelseunderlag är inget som ska få godkännas i ett badbygge i Umeå.

Nanna ekonomi ytor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.