Umeås MOD-erata simpolitik: Byt från bad politik att välja sämst och inte stå för beslut i KF till bäst som i motion 2004 om simhall på Nolia, nu Campus

Umeås MOD-erata simpolitik: Byt från bad politik att välja sämst och inte stå för beslut i KF till bäst som i motion 2004 om simhall på Nolia, nu Campus.

Nanna favoritidé

Ovan är Anders Ågrens ståndpunkt i badläge, välja inte förordat. Nedan är 2006 i Kommunfullmäktigedebatt med fråga till Holmlund och egna svaret att beslut ska tas i Kommunfullmäktige om läget. Så gjordes inte då och nu får inte KF besluta ang. överytor på 3 000 kvm för 100 mkr.Nanna Ågren detaljplan 2

Tänk M-politik i Umeå kommun som överger sitt bästaalternativ och accepterar det sämsta för en enighet med S och inte omrösta om det bästa, här Nolia, med chans att vinna. Och en politik där man inte står för sina ord i skarp kritik mot S, utan gör som sin motståndare. Inte vinner man val på denna ”övergivenhets”-politik. Särskilt som Nannabad är Umeås mest ogillade beslut och riskerar M-röster i valet, än mer med dessa svek.

Detta så ogillade byggprojekt där alla missar och fördyringar inte är kända än, drabbar då ”Nannabadpartierna” S-V-M-FP-C-KD men inte Miljöpartiet och Arbetarpartiet. Vill partier säkra fler röster är stopp av Nannabad en väg, och än mer stöd ifall man anvisar bättre förslag och lösningar.

Så M-parti i Umeå, när ni började så bra med Anders Ågrens motion, för nu 10 år sedan, 2004, om ny simhall på Nolia, kom med ny motion för Nolia, eller än bättre idag för en Campus Simarena. Det gillar mängder av Umeåbor, så många att det ger fler mandat i Kommunfullmäktige då. Det är MOD-erat simpolitik som vill mer och vinner!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.