Umeås Fritidsnämnd, stoppa Sim-SM-slarvplaner, undvik trafikrisker och inga P-platser. Bygg campus-50:a med gympahus och flexibilitet som klarar SM-krav.

Umeås Fritidsnämnd, stoppa Sim-SM-slarvplaner, undvik trafikrisker och inga P-platser. Bygg campus-50:a med gympahus och flexibilitet som klarar SM-krav.

Sim-SM-slarvplaner är att 50:an inte klarar SM-pubklikrav som gett provisorieförslag, senast nedan om VIP-LOUNGE med TV-skärmar 200 m från bassängen och som sänker Umeå som idrottsstad. Trafikriskerna är uppenbara men har inte utretts av tekniska sidan i kommunen.

Inga P-platser kan det bli och bekräftas av badbolagspolitiker i e-brev nyligen: 

”…aldrig angetts några reserverade platser för Nannabadet vare sig vad gäller bil eller cykel. Nannabadet förändrar ingenting, alla P-platser i Umeå är tillgängliga för alla.”

Vilket innebär att bad- och simbesökare riskerar bli utan parkering och ett Nannabads ekonomi försämras.

Under provisorieillustrationen (nedan) av SM-vecka 2017 visas campuslägen för en 50:a med närhet till friidrottsarenan och ökar möjlighet till en SM-vecka sommar 2018 eller 2019 samt därefter senare genom denna hållbara lösning, inte ohållbara provisorier som nu.

Längst ner illustration av 50:a med gympahus och flexibla väggar som ger tillfälliga läktare där och över simkanalen, allt tillräckligt för att klara Simförbundets pubklikkrav.

Nanna VIP-simtextNanna VIP trafik3Nanna Sportesplanad 2Nanna Sportesplanad 1Nanna simgympa hus 2

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.