Umeås Lärdomar av Borås, inne-50:a vid ute-50:a så ges chans för SM-vecka sommar! Campus, Nydala…?

Umeås Lärdomar av Borås, inne-50:a vid ute-50:a så ges chans för SM-vecka sommar! Campus, Nydala…?

SM-veckan sommar i Borås med 40-talet sporter har mycket att lära Umeå Där byggdes 2009 en inomhus-50:a för 60 mkr i friluftsområde med en utomhus 50:a. Kommunens ritidsnämndspolitiker och  tjänstemän har varit på konferens där detta redovisats.

Dessa kunskaper + nya erfarenheter ger möjlighet att tänka om och sälja ut dagens badbygge i trafikfarliga centrum och omöjliga sim-SM och ingen SM-vecka. Och med dessa pengar få inne-50:a vid ute-50:a. På Campus, Nydala eller..?, vid andra idrotter.

Nedan bildcollage, först från sim-SM i Borås som visar det utrymme som behövs runt 50:an, folkfesten och Sarah Sjöström, Sveriges världsstjärna i simning med världsrekord på 50 m fjärilsim. Därunder hur inne-50:a och SM-50:an ute samverkar. Och längst ner Umeås Nannabadläge med farlig trafik och det omöjliga provisoriska SM-50:a-förslaget med VIP.

SM-Veckan i Borås: Världsrekord av Sarah Sjöström.

Nanna Sm-vecka BoråsNanna Borås SimarenaNanna Borås 4 2,Nanna VIP-SM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.