Umeås Badhuschefsannons i Badmästaren 14/6. Men först 2/8 i VK/VF och svar redan 10/8. Flumbeskrivning av tjänsten, blandar kunder och intressenter i rörigt språk. Gör om!

Umeås Badhuschefsannons i Badmästaren 14/6. Men först 2/8 i VK/VF och svar redan 10/8. Flumbeskrivning av tjänsten, blandar kunder och intressenter i rörigt språk. Gör om!

Den 27 maj informerades i Frtidsnämnden om ”att tjänsten som badhuschef kommer ut på annons”. Den 13/6 har Umeå kommuns hemsida information om badhuschefstjänsten, samma dag som utgivning av facktidningen Badmästaren och med annons, se längre ner. Lokalpressen, VK och Folkbladet, får den i samlingsanonns däremot först den 2 augusti och sökande då får bara en vecka på sig till sista datum 10/8.

Nanna Badmästaren

MEN slutdatumet finns inte i annonsen, där står ”Ansök snarast då urval sker löpande.” Utan på kommunens hemsida hittar man i spalt vid sidan av information/annons följande:

Tjänsten söker du via www.experis.seJob Id 930000

Välkommen med din ansökan senast 10 augusti 2014.

Detta ger känslan av att hindra folk i Umeå och länet att hinna söka. Innehållet är rörigt och oklart, därav flum-benämningen. Det blandas kunder och intressenter liksom att kommuninformationen om Nannabad är otydlig. Påståendet om ett av Sveriges modernaste badhus håller inte ifråga om läget, inklämt av trafik och ej utvecklingsbart. Mer av 1950-talsmodell än för 2000-talet och med äventyrsdel som är bland de minsta i Norrland och instängt utan utbyggbarhet.

(Ska man säga något positivt är att det behövs verkligen en ”utvecklingsorienterad” chef för denna o-utvecklingsbara badanläggning som hellre bör få en avvecklingsrorientering till en utvecklingssimhall i bra och säkert läge.)

Avslutningen i kommuninformationen (ej med i annonsen) om ”Du uttrycker dig tydligt, enkelt och korrekt i såväl tal som skrift.”, känns lite pinsamt och förstärker intrycket att hastigt skriven annons, precis som alla tidigare hast- slarvbeslut i detta badbygge.

Finns också rena faktafel i Umeåbeskrivning av badhus/simhallar som ger anledning till ny annons, mer om det i kommande blogg. Så det finns fler anledningar till Gör om!

Nanna badhuschef annons

2014-06-13
Umeå kommun söker en utvecklingsorienterad badhuschef 

Umeå kommun söker en utvecklingsorienterad badhuschef

Umeås nya badhus är en plats för träning, friskvård, rekreation, rehabilitering och upplevelser, mitt i centrala Umeå.

Umeås nya badhus erbjuder en mångfald av olika aktiviteter. Totalt omfattar badhuset cirka 12 000 kvadratmeter. En multibassäng på 50×25 meter med varierbart djup ska rymma tio banor för motionssim, vattengympa, skol sim och simtävlingar. I simhallen ska det också finnas läktare, en rehab-bassäng och utrymmen för omklädning och administration. I upplevelsesbadet planeras bland annat för olika vattenrutschbanor, strömkanal och bubbelpool. I foajén blir det en servering och en våning upp ett gym. Umeås nya badhus erbjuder en upplevelse oavsett vad besökarens mål är, att bada och ha kul, att träna för att må bättre eller tävlingsinriktad träning.

Läs mer om det nya badhuset på www.umeabadhus.se

Umeå kommun söker en utvecklingsorienterad badhuschef

Med starka ledaregenskaper till ett av Sveriges modernaste badhus, med invigning 2016.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig en kvalificerad och utvecklande tjänst i en spännande verksamhet som är i en uppbyggnadsfas. Tjänsten innebär många interna och externa kontakter. Du har det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, marknadsföring, verksamhetsutveckling och arbetsmiljö. Både för det nya badhuset i Umeå samt Vallabadet i Hörnefors, Aquarena i Holmsund och Sävar simhall.

Till din hjälp har du ett 50-tal medarbetare i form av badpersonal, receptionister, verksamhetsutvecklare, samt stödfunktioner såsom kommunikatör, ekonom och HR. Viktiga intressenter är badgästerna, föreningslivet och entreprenörerna som driver gymverksamheten.

Utifrån politiska beslut och i samarbete med dina medarbetare utvecklar och optimerar du verksamheten ur ett kund- och intressentperspektiv.

Du är underställd fritidschef i Umeå kommun och ingår i Umeå Fritids ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi söker dig som har dokumenterad chefs- och ledarerfarenhet med tidigare ansvar för personal, ekonomi och verksamhetsutveckling från badverksamhet idrottsanläggning eller nöjesverksamhet.

Du har troligen en akademisk utbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Som chef/ledare är du kommunikativ, modig, engagerad, tydlig, motiverande och har ett bra nätverk. Du har förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap.

Du är kund- och intresseorienterad och förstår vikten av ett professionellt bemötande och god service. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i konkurrensutsatt verksamhet och vet vad som krävs i form av marknadsföring och affärsutveckling för att attrahera och behålla kunder/besökare.

Det är mycket meriterande med erfarenhet från en politisk styrd organisation. Det är värdefullt om du har erfarenhet och kontakter från föreningslivet inom idrott och besöksnäringen i regionen.

Du uttrycker dig tydligt, enkelt och korrekt i såväl tal som skrift.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.