Ridå VK och kommunen! Över tre år gammalt, och avfört, badhusförslag idag i papperstidningen! Ridå för Umeå kommun – sprider ut cykel-P 100-150 m från badentrén, runt hörn.

VK illustrerar idag 27/9 artikeln om ny trafiklösning för badhusbygget med en över TRE år gammal illustration! Nedan bild av en slags skidbacke till hus avfördes och sedan kom ett annat förslag och till slut det som byggs efter. VK:s chefredaktör Ingvar Näslund skriver idag om VK som största media i Umeå. Då har man ansvar för att inte vilseleda som här.

Nanna trafiklösning ÖK

Ridå, gardinen ner även för Umeå kommun som sprider ut cykelparkeringar på tre ställen och efter Skolgatan ger 100-150 m till huvudentrén, dessutom runt hörnet och man ser inte cykeln från entrén. VK har felhus i bild och kommunen fel-cykel-P i planer. Vad fel väntar?

Nanna VK Ridå

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.