Relax med.. ”öl och vin efter kl 14:00 alla dagar utom söndagar – då har vi ingen alkoholservering.” Övik idag och i badbygge i Umeå i morgon!

PS! Vi serverar öl och vin efter kl 14:00 alla dagar utom söndagar – då har vi ingen alkoholservering.

Så avslutar beskrivningen av Paradiset i Övik sitt SPA. Och det kan man räkna med att kommer att krävas i relaxdel i badbygget i Umeå. Men då utrymmet för servering är dålig i Umeås ”källarrelax” (ja, den är i källaren!) finns risk att det begärs i ”avskild” del (som i bowlinghallens restaurang på Mariedal som har alkoholservering) i Nannabads cafeteria (Obs, finns inget formellt beslut taget och protokollfört om namn).

FRÅGAN ÄR VAD ANSVARIGA FRITIDSNÄMNDEN ANSER HÄR. OCH SIMSPORTERNA.

Och medan Öviks-relaxen växer med utsikt i utemiljö, se översta bilderna i collaget nedan, så ”krymper” (i relation) relaxen i källarvåning utan utsikt i Umeå, där man dessutom har bostadshus, bostadshus, hotellhus och P-hus som granne. Samtidigt som IKSU-relaxen på Umedalen finns i markplan med utblickar in och ut (nederst i collaget). I mitten Nannabad.

VAD TYCKER RELAXBESÖKARE I UMEÅ OM KÄLLARBAD UTAN FÖNSTER OCH SIKT?

Nanna relax Övik

Här länk till Paradiset (fd Paradisbadet och jämför med Umeåförslag på namn ”Navet”..), klicka på SPA, http://www.paradisetornskoldsvik.se

På Paradiset SPA har vi en åldersgräns på 18 år eftersom vi vill kunna erbjuda en ren vuxenmiljö. Vårt helhetskoncept bygger på den kontinentala bastutrend som sprider sig runt om i Europa. Vi är ledande i Sverige inom området och både tror och hoppas att du, efter ditt första besök hos oss, blir en återkommande gäst.

Bastu är nämligen så mycket mer än bara värme, och vi måste nog utfärda en varning – det är smått beroendeframkallande. Kom hit och prova själv!

Om du ska njuta av mat hos oss? Då rekommenderar vi att ni tar med en badrock. Då får ni tillgång till den lugna delen som kallas Bistro Spa. Önskar du äta något lättare och snabbare passar Loungen. Men tanken med loungen är i första hand att man bara ska sitta och njuta av sköna möbler mitt i centrum av vårt SPA.

PS! Vi serverar öl och vin efter kl 14:00 alla dagar utom söndagar – då har vi ingen alkoholservering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.